fbpx

Školy, školky…

Přijďte se podívat na největší sbírku modelů aut v Evropě!

Máte rádi autíčka a chcete vzít kamarády ze třídy a podívat se spolu na naši sbírku? Nebo se Vám nechce po několikáté do kina? Stavte se za námi do muzea. Máme pro Vás připravený doplňující program, pro nejmenší vlastní omalovánky a pro větší garagekvíz s odměnou na konci! Pro všechny máme hrací koutek a moc aut. Tak se zastavte.

Co vás čeká?

Auta, motorky, traktory a zase auta! To všechno Vás čeká ve zmenšení 1:18 v našem muzeu a že je na co se koukat. Máme 1187 modelů a pořád se sbírka zvětšuje. Celá historie automobilismu na jednom místě a do těch nejmenších detailů. Už se na Vás těšíme!
Je opravdu na co se koukat a každý si najde to svoje auto!

Milí učitelé ze školek, škol a učilišť …

Milí pedagogové, velmi rádi Vás i vaše třídy, skupinky a uskupení všeho druhu uvítáme u nás v muzeu. Nabízíme doprovodný program jak pro malé
děti ze školek, které si mohou vyhrát v našem dětském koutku a vymalovat naše vlastní omalovánky, nebo si u nás zajít na svačinku, tak i pro ty
dospělejší a to třeba v podobě našeho garagekvízu.

Rádi zodpovíme Vaše případné dotazy ohledně prohlídky, vstupného. Určitě není problém domluvit se na konkrétní čas mimo otevírací dobu, abyste měli celé muzeum jen pro sebe.

Pro vaše dotazy slouží formulář uvedený níže nebo se ozvěte na kterýkoliv kontakt, který naleznete na podstránce kontakt.

Chcete se dozvědět více o skupinovém vstupném?
Chcete k nám s vaší třídou na prohlídku?
Máte pro nás nějaké podněty?